lördag 10 januari 2009

Update + Brian va gör du?

Okej, Brian gav er sina första låtar igår. Han sa att det bara var en lugn start men 4 låtar (!?) hade nog förväntat mer när han skulle bjuda på sina favoriter. Låtarna är bra, men ska man få fler chanser att skriva här, bör man ta sin uppgift på större allvar och om han inte skärper sig kanske vi inte får fler Brian-specialer framöver.

Hursomhelst, medan Brian skrev sitt fina debutinlägg kom det en HEL del nytt och jag ger en snabb update av gårdagens färskvaror.

Det blir 2 nya 50 låtar (tyck vad ni vill) 2 nya från 80-tals emceen Grandmaster Flashs nya album (hans första på 2 decennier). Jadakiss bjuder på 2 nya, Lil Wayne har skärpt sig på senare tider efter hans vilsna vandringar under höst och vinter och han har ett nytt spår.

Mistah F.A.B. inleder raden av hyllningar till Oscar Grant, killen som nyligen blev mördad av polisen. The Dream jobbar med Mariah Carey och K-Naan ger en tung freestyle om en vän som blev kvar i Somalia (måste höras!). BLAND ANNAT!

Update 10/1-09

The Asshole By Nature är tillbaka och han är tillbaka ordentligt! Hans mixtape med Rob G, Both Sides Of The Fence är på g och har lagt mina händer på 2 läckor därifrån. Mixtapet speglar relationen mellan latinos och svarta I USA och båda emcees är levererar! Trae har även en ny feature i en Chamillionaire låt från Mixtape Messiah 6 och allt är så bra att jag tänker ge er en hel Trae Special ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar